Кариери

volunteer_finalКато организация, насочена  към изследването на възможностите за създаване на по-добро бъдеще чрез иновации и предприемачество, GEM България работи постоянно по проекти за развиване на предприемаческата среда в страната.

През следващите месеци ни предстои да организираме поредица от големи и по-малки събития, посветени на различни елементи от предприемаческата култура. Заради техния мащаб екипът ни има нужда от студенти или млади професионалисти, които споделят нашите ценности и биха желали да работят, стажуват или бъдат доброволци в GEM България.

В момента търсим доброволци/стажанти за следните роли:


Помощник - събития

да подпомогне конференцията на 3-4 октомври 2016

Сътрудник

за работа с Изпълнителния директор

Създател на съдържание

за социални медии, с WordPress умения

Изследовател

с SPSS умения и академичен опит

Всички роли изискват отлични организационни умения, прецизност, отлично писмено и говоримо владеене на английски и български език, способност за ефективно управление на собственото време.

Предлагаме гъвкавост, стимулираща среда, опит с водеща независима изследователска организация, част от глобален консорциум.

Моля, изпратете ни вашия LinkedIN профил или CV (2 pages max), заедно с кратко описание Защо се интересувате от GEM, заедно с най-силните Ви страни, които биха донесли стойност на GEM България. Можете да използвайте формата в страница Контакти, а с тези кандидати, които покриват нашите изисквания, ще се свържем лично.